Samenwerkende Vakfotografen Nederland

Voor de algemene voorwaarden verwijzen wij u hier door Algemene voorwaarden Dupho

Aanvullende Algemene voorwaarden Marlon fotografie

Fotograferen met een eigen camera of met een eigen telefoon is niet toegestaan tijdens mijn werk.

Privacy en persoonsgegevens

Marlon fotografie zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens zoals: (adres, telefoonnummer, email adres etc. ) openbaar maken of doorgeven aan anderen.

Aansprakelijkheid

Marlon fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd. Het is niet toegestaan om gekochte foto’s te scannen of om zelf fotoproducten mee te bestellen.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van ziekte of een andere goede reden is het mogelijk de afspraak te verzetten. Mocht de afspraak geannuleerd worden binnen 7 dagen voor de fotoshoot dan breng ik geen kosten in rekening. Afzegging binnen 24 uur of niet op komen dagen wordt 100% in rekening gebracht. De afspraak kan wel kosteloos verzet worden binnen een termijn van 4 weken. Hierdoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Auteursrecht.     

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijden bij de fotografe.

Marlon Fotografie houdt zich het uitdrukkelijke recht voor, door haar fotografisch vervaardigd werk, te gebruiken voor eigen promotie in welke vorm dan ook. Promotionele doeleinden en publicaties, waaronder, doch niet uitsluitend, social media, promotiemateriaal, tijdschriftartikelen, visitekaartjes, website, weblog, advertenties enz. Indien u daarmee niet akkoord gaat dient u dit schriftelijk kenbaar te maken bij uw opdracht of bestelling.

Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere werking, dan deze is aangeleverd door de fotografe. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken.

Fotoshoot

Om een afspraak voor een fotoshoot vast te leggen stuurt de fotografe altijd een bevestiging. Reserveringen zijn pas definitief na de aanbetaling van 50% van de shoot-prijs. Als de klant niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, neemt deze binnen 5 dagen contact op met de fotografe.

Na de fotoshoot stelt Marlon fotografie klein formaat afbeeldingen met een watermerk in een online galerij.

Als de fotoshoot niet geslaagd is dan maken we kosteloos een nieuwe afspraak. Ik ben niet verantwoordelijk voor tegenvallende resultaten als kinderen en of dieren niet mee willen werken, dan heeft u geen recht op herkansing.

De foto’s worden altijd binnen 3 weken in een online galerij geplaatst. De galerij blijft 2 weken online, hebt u meer tijd nodig dat is ook mogelijk, dan betaalt u tegen een meerprijs van €25,-. Meer foto’s nabestellen kan altijd.

Producten

Indien canvas foto afdrukken of andere fotoproducten beschadigd ontvangen dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan de fotografie.

Fotoproducten worden besteld nadat de betaling van de klant is ontvangen.

Reeds bestelde fotoproducten kunnen niet worden geannuleerd.

Betaling

Direct na de bevestiging ontvangt u een factuur. Reserveringen zijn pas definitief na de aanbetaling van 50% van de shoot-prijs. De hele factuur prijs moet 14 dagen voor de fotoshoot voldaan zijn.

De klant dient de factuur te controleren op eventuele onjuistheden alvorens deze betaald te worden.

Tot 1 jaar na de datum van de shoot zijn nabestellingen mogelijk. RAW bestanden worden na 6 maanden verwijderd i.v.m. ruimte / opslag Marlon fotografie. JPEG bestanden worden minimaal 1 jaar bewaard.

Cadeaubonnen

Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties/aanbiedingen.

Cadeaubonnen van Marlon fotografie zijn 1 jaar geldig. Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen tegen een geldbedrag en zin niet overdraagbaar.

Verkopen van een bon is niet toegestaan.

Reiskosten

Binnen een straal van 15 km vanuit Schaijk komen er geen reiskosten, daarboven bereken ik € 0,35,- per km.

Marlon fotografie

www.marlon-fotografie.nl / info@marlon-fotografie.nl

Marlon Snoeks
Bossestraat 34
5374 HT Schaijk
06-1823553
KVK 65385284- BTW nr: NL046809077B01
IBAN: NL85RABO0317787985