Formaat foto’s

Foto’s op web formaat hebben een klein logo en hebben een afmeting van 800×800. Deze foto’s zijn alleen geschikt om te plaatsen op social media of te bewaren op bijvoorbeeld een iPad of een telefoon. Deze zijn te klein om af te laten drukken.

Foto’s op groot formaat, zijn niet verkleind en hebben geen logo. Deze foto’s zijn meestal rond …. En minimaal … Heel soms wordt een foto bijgesneden, dan is de foto wat kleiner. Dit wordt erbij gemeld voor je een foto in dit formaat zou willen bestellen in origineel formaat. Deze foto’s zijn wel geschikt om af te laten drukken.

Kies zelf je favoriete foto’s

Na een fotoshoot zal ik alle foto’s gaan uitzoeken en hiervan alle leuke foto’s opslaan.
Vervolgens zal ik mijn favoriete foto bewerken en naar je doorsturen ook komt deze op facebook als preview.  Dit is dan het preview van jou fotoshoot. Als je dit niet op facebook wil, geef dat dan aan.
Ik streef ernaar om de preview binnen 5 dagen te kunnen versturen.

Na de preview zal ik alle leuke foto’s, voorzien van een groot logo in de galerij zetten, de link ontvang je dan via de mail. Uit deze foto’s mag je zelf de resterende foto’s uitkiezen. Dan weet je zeker dat je de foto’s ontvangt die je zelf het mooiste vindt! Als je een keuze hebt gemaakt, kan je de selectie aan mij doorgeven via de galerij en kan ik sommige foto’s nog wat verder bewerken zoals weghalen van de riem etc.  Zodra ik deze allemaal klaar heb, krijg je de foto’s via de mail via Wetransfer doorgestuurd. Ik streef ernaar om alle foto’s binnen 3 weken te kunnen sturen.

Reiskosten

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten heen en terug vanaf Gemert 5421 SR. Ik reken €0,35- per km.
Locatie in & rondom Gemert tot max 25 km (heen en terug) zijn de reiskosten gratis.

Mooie foto locaties binnen 25 km rondom Gemert:

 • Bedaf in Uden
 • Slabroekse heide Uden
 • Bomenpark Heesch
 • Herperduin Herpen
 • Noordkade Veghel
 • Sonse heide Best

Handig om mee te nemen

Tijdens een fotoshoot met een paard is het altijd erg handig om een extra hulp mee te nemen. Deze persoon kan helpen met het paard af te leiden en oortjes te lokken.
Neem ook brokjes mee zodat je het paard naar je toe kan lokken en geboeid kan houden.
Wil je actie foto’s? Vergeet dan niet een longeerlijn en longeerzweep mee te nemen

Ook maak ik gebruik van mijn foto touw halster. Dit is een dun, compact maar wel stevig touw halster die ik later via Photoshop weg kan halen van de foto. Zo kan je je paard tijden de fotoshoot wel vast houden, maar lijkt het later alsof hij los bij je staat.

Tijdens een fotoshoot met een hond is het altijd erg handig om brokjes, snoepjes of een leuk speeltje mee te nemen dat de hond de aandacht voor je heeft, voor de mooie foto’s. Kan de hond niet los en je wilt portret foto’s neem dan een dun showlijntje mee.
Wil je actie foto’s? Maar kan de hond niet los? Ik heb zelf een lange lijn van 6 meter eventueel mee. Die kan ik daarna wegwerken in Photoshop.

Kledingtips

Ik wil aan mijn foto’s een warme sfeer creëren daarom heb je hier wat tips, wat wel kan en wat niet.

Wel

 • Graag rustige pastel kleuren
 • Kleuren die het altijd wel goed doen en zeker in de natuur : bruin, zwart, wit, creme, legergroen, bordeaux rood, donker orangje, donker geel , grijs etc.

Niet

 • Felle neon kleuren
 • Geen kleding met strepen,stippen, opdrukkingen en drukke patronen
 • Geen blauwe kleren ivm koude kleur

 

Via de mail of via whatsapp hebben we dan nog contact welke kleren jullie aandoen. Heb je vragen over de kledingstijl aarzel mij niet om mij een berichtje te sturen!