Via de mail spreken we jullie wensen door, hierna krijg je een bevestiging en de factuur. We zien elkaar op de afgesproken locatie. Ik weet veel leuke plekjes in de omgeving van Uden, Heesch, Herpen en Schaijk. Weet je zelf een leuke locatie: ik kom naar elk gewenste locatie in Nederland. Een fotoshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, ik plan voldoende tijd voor het geval nodig is.

Jullie investering voor de fotoshoot kunnen jullie rekenen mijn tijd & creativiteit, kennis & ervaring. Ik werk met Sony apparatuur. Ik studeer nog bij De Nederlandse Fotovakschool en verder volg ik regelmatig fotografieworkshops.

In het weekend heb ik de meeste tijd, verder werk ik parttime bij de financiële administratie.

Na de fotoshoot heb ik wat tijd nodig om foto’s uit te zoeken en waar nodig te bewerken in Photoshop en Lightroom. Binnen 3 weken zijn jullie foto’s klaar en stuur ik de link van de online galerij naar jullie toe.

Als jullie meer foto’s willen kun je die altijd nabestellen. Verder kun je bij mij ook fotoalbums, wanddecoratie bestellen. Wil je daar advies bij, ik help je graag.

Op afdrukken, albums en wanddecoratie die niet via mij besteld zijn, kan ik helaas geen garantie geven.
Ik laat graag mijn werk zien, dus plaats ik graag een paar foto’s op mijn zakelijke facebookaccount en mijn website. Heb je daar bezwaar tegen, dan hoor ik dat graag.

Interesse in een fotoshoot gekregen? Of wil je meer informatie, bel me dan 06-18235538 of mail me op info@marlon-fotografie.nl