.

19 dec

Modellen gezocht!

Als beginnend fotograaf ben ik altijd zoekend naar honden die ik op de foto mag zetten om mijn portfolio uit te breiden. Ik ben op zoek naar verschillende rassen en leeftijden. Voor het overzicht heb ik een lijstje gemaakt met de door mij gezochten rassen wat onderaan de pagina te vinden is. Voor een portfoliomodel is het belangrijk dat de hond de basiscommando’s kent en liefst ook kan loslopen, als dat niet mogelijk is dat geen probleem dan graag wel een showlijntje aan doen.

Verder ben ik altijd op zoek naar jonge pups om op de foto te zetten! Ik wil zowel bij de fokker over de vloer komen als bij het nieuwe baasje. Voor pups zoek ik geen specifieke rassen, ieder pup is welkom. Heb je een hond die trucjes kan, of een speciale rol speelt zoals een politiehond. Zoek dan contact met mij op.

Portfolioshoots vinden alleen plaats rondom om Schaijk Noord-Brabant. Anders vraag ik reiskostenvergoeding na 15 km vanuit Schaijk.

Australische Cattle Dog / Basenji / Beagle / Dalmatiër
Franse Buldog / Mopshond / Nova Scotio Duck Tolling Retriever
Pharaohond / Welsh Corgi Cardigan / Whippet.

Staat jouw ras hiertussen? Aarzel dan zeker niet om een berichtje te sturen voor een shoot! Maar staat jouw ras hier nu niet tussen en denk je toch dat hij of zij uitermate geschikt is voor mijn portfolio? Stuur dan gewoon alsnog een berichtje en wie weet zien we elkaar snel!